Curms swimwear & accesoires

Maak kennis met Curms, een duurzame en bovenal prachtige productlijn op het gebied van sportieve zwemkleding en accessoires. Ik heb regelmatig de eer om deze jonge succesvolle start-up te ondersteunen met teksten en labels voor de productlijn en doe dit met liefde en trots.

Website Alpaca Hug

Voor Alpaca Hug heb ik meegewerkt aan teksten voor de website. Alpaca Hug is een klein bedrijfje wat eerlijke (en heerlijke) alpacawollen truien en vesten uit het Andesgebergte in Peru importeert. De eigenaresse, Myra Remy ontwerpt alle producten zelf en gaat regelmatig naar Peru om haar ‘goud uit de Andes’ uit te breiden met nieuwe producten.

Apaca Hug

Hightide

Hightide Surf & Food

Voor Hightide Surf & Food heb ik advies gegeven over hun externe communicatie. Daarnaast heb ik documenten gestandaardiseerd en webteksten geredigeerd.

Artikel in Surf Magazine

Mooi weer is vaak een waardevol ingrediënt voor een festival, maar Easyriders is daarop een uitzondering. Een harde zuidwester maakt dit surffestival pas echt compleet!

Lees mijn artikel voor Surf Magazine over Easyriders.

Interview Quint le Duc in 6 Surf Magazine

Quint le Duc behoort tot de eerste lichting surfers van Domburg. Tegenwoordig is het wel even anders dan toen hij zeventien jaar geleden begon met surfen.

Lees hier het interview voor 6 Surf Magazine.


Vernieuwde content B2 makelaars & taxateurs

Voor B2 makelaars heb ik webteksten geredigeerd en herschreven. Een deel van deze teksten staat online bij deze makelaars in woonplezier.

Overige referenties tekst...

Nuevos Caminos

Fairmail

Soul Media

Studio-Yoga

Otra Cosa Network